Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet Muzinder! in de Theodorakapel (2)

18 mei 2019 @ 20:00 - 21:30

€12,50

Muzinder bestaat vijf jaar! Tijd vliegt en terwijl er veel mooie plannen voor de toekomst worden uitgewerkt willen we graag terugblikken op de eerste vijf jaar van Podiumkunst Muzinder.
Met twee feestelijke concerten op zaterdag 18 mei in de pas gerenoveerde Theodorakapel in Zwolle zijn we echter niet de enigen die een feestje vieren.
Na afronding van een groot renovatieproject wordt de Theodorakapel achter de Harm Smeengekade geopend voor publiek tijdens de feestelijke openingsweek 13 t/m 19 mei. De historische Theodorakapel is eigendom van woonzorgconcern IJsselheem en krijgt een functie als plek voor bezinning, cultuur en ontmoeting en zal onder meer ruimte gaan bieden voor een concertserie waaraan volgend seizoen onder andere Podiumkunst Muzinder haar medewerking zal verlenen.

U bent van harte uitgenodigd om zaterdag 18 mei in deze mooie nieuwe locatie het feestje met ons mee te vieren; highlights van vijf jaar Muzinder en een toast op de toekomst!
U kunt vanaf 1 april kaarten á €12,50 bestellen voor het matineeconcert om 15:30 of het gala/avondconcert om 20:00 via de site van Muzinder.

Ook introduceren we dan ‘vrienden van Muzinder’ en kunt u -als u dat wilt- ons structureel financieel steunen met € 25 of € 50 per jaar. Voor meer informatie kunt u ons mailen via info@muzinder.nl

Gegevens

Datum:
18 mei 2019
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€12,50
Evenement Categorie:
Website:
www.muzinder.nl

Organisator

Muzinder
E-mail:
info@muzinder.nl
Website:
www.muzinder.nl

Locatie

Theodorakapel
Theodorahof 20
Zwolle, 8011 AA
+ Google Maps
Website, design & beeld: Arti-Elvi